Chateau Meiland: de grappigste uitspraken van Martien

Chateau Meiland: de grappigste uitspraken van Martien

<em>Chateau Meiland</em>: de grappigste uitspraken van <em>Martien</em> In een korte tijd heeft de excentrieke Martien Meiland de harten van veel Nederlandse tv-kijkers veroverd. In Chateau Meiland deed hij de ene na de grappige uitspraak, en daarom komt deze compilatie goed van pas. Want wat waren ook alweer de leukste momenten van Martien? Bekijk de compilatie met de grappigste uitspraken van Martien Meiland hierboven. Chateau Meiland: Bekijk de hoogtepunten van seizoen 2 Bekijk deze video » Vlogsters bezoeken Chateau Meiland. Martien: "De witte wijn staat klaar" Bekijk deze video » Familie Meiland brengt eigen ‘wijnen, wijnen, wijnen’ op de markt Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: de grappigste uitspraken van Martien

In een korte tijd heeft de excentrieke Martien Meiland de harten van veel Nederlandse tv-kijkers veroverd. In Chateau Meiland deed hij de ene na de grappige uitspraak, en daarom komt deze compilatie goed van pas. Want wat waren ook alweer de leukste momenten van Martien?

Bekijk de compilatie met de grappigste uitspraken van Martien Meiland hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: de grappigste uitspraken van Martien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV