Ali B gaat los op zijn favoriete hits in de brugklas

Ali B gaat los op zijn favoriete hits in de brugklas

<em>Ali B</em> gaat los op zijn favoriete hits in de brugklas Jurylid Anouk vraagt aan collega Ali B wat zijn favoriete nummers waren in de brugklas, en de rapper schiet direct uit zijn stoel en geeft een mini medley van de hits uit zijn tijd, met onder andere Coco Jambo en Captian Jack. Ali krijgt direct de lachers op zijn hand. Bekijk hierboven de video waarin Ali B zijn favoriete klassiekers zingt. The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.
TV :
Ali B gaat los op zijn favoriete hits in de brugklas

Jurylid Anouk vraagt aan collega Ali B wat zijn favoriete nummers waren in de brugklas, en de rapper schiet direct uit zijn stoel en geeft een mini medley van de hits uit zijn tijd, met onder andere Coco Jambo en Captian Jack. Ali krijgt direct de lachers op zijn hand.

Bekijk hierboven de video waarin Ali B zijn favoriete klassiekers zingt. The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B gaat los op zijn favoriete hits in de brugklas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV