Samenvatting Noord Ierland - Nederland (EK kwalificatie heren)

Samenvatting Noord Ierland - Nederland (EK kwalificatie heren)

Samenvatting <em>Noord Ierland - Nederland</em> (EK kwalificatie <em>heren</em>) Alle hoogtepunten Noord Ierland - Nederland Samenvatting Noord Ierland - Nederland (EK kwalificatie heren) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Noord Ierland in de EK kwalificatiereeks. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Noord Ierland - Nederland Voorbeschouwing Noord-Ierland - Nederland: "In thuiswedstrijden gaan ze als gekken" Bekijk deze video » Op zaterdag 15 november speelt het Nederlands elftal de EK kwalificatiewedstrijd tegen Noord Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Windsor Park in Belfast. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Szymon Marciniak. Nederlands elftalNederland zit op rozen, want de manschappen van bondscoach Ronald Koeman hebben zaterdagavond in Belfast aan een gelijkspel voldoende om zich definitief te plaatsen voor het EK van volgend jaar. Na het missen van het EK 2016 en WK 2018 is de honger ook flink in ons land. Deze wedstrijd missen een paar belangrijke schakels in het elftal, waaronder aanvallers Memphis Depay en Donyell Malen. Samenvatting Wit Rusland - Nederland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video » Noord IerlandNoord-Ierland ging geruime tijd aan de leiding in groep C van de EK-kwalificatie, maar dreigt nu toch de boot te gaan missen. Met een achterstand van drie punten op de koplopers Nederland en Duitsland zullen de Britten hun twee resterende groepsduels sowieso allebei moeten winnen. Dat wordt met Nederland-thuis en Duitsland-uit een flinke opgave. Samenvatting Nederland - Noord Ierland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video » EK KwalificatieIn november staan de laatste wedstrijden op het programma: Tegen Noord Ierland (uit, 16 november) en Estland (thuis, 19 november). Opstelling NederlandCillessen; Veltman, Van Dijk, De Ligt, Blind; De Roon, Wijnaldum, F. de Jong; Babel, L. de Jong, Promes Opstelling Noord IerlandPeacock-Farrell; McLaughlin, Cathcart, J. Evans, Dallas; McNair, Davis, Saville; C Evans, McGinn, Lafferty Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Noord Ierland in de EK kwalificatiereeks.
Voetbal :
Samenvatting Noord Ierland - Nederland (EK kwalificatie heren)

Alle hoogtepunten Noord Ierland - Nederland


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Noord Ierland in de EK kwalificatiereeks. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Noord Ierland - Nederland

Op zaterdag 15 november speelt het Nederlands elftal de EK kwalificatiewedstrijd tegen Noord Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Windsor Park in Belfast. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Szymon Marciniak.

Nederlands elftal
Nederland zit op rozen, want de manschappen van bondscoach Ronald Koeman hebben zaterdagavond in Belfast aan een gelijkspel voldoende om zich definitief te plaatsen voor het EK van volgend jaar. Na het missen van het EK 2016 en WK 2018 is de honger ook flink in ons land. Deze wedstrijd missen een paar belangrijke schakels in het elftal, waaronder aanvallers Memphis Depay en Donyell Malen.

Noord Ierland
Noord-Ierland ging geruime tijd aan de leiding in groep C van de EK-kwalificatie, maar dreigt nu toch de boot te gaan missen. Met een achterstand van drie punten op de koplopers Nederland en Duitsland zullen de Britten hun twee resterende groepsduels sowieso allebei moeten winnen. Dat wordt met Nederland-thuis en Duitsland-uit een flinke opgave.

EK Kwalificatie
In november staan de laatste wedstrijden op het programma: Tegen Noord Ierland (uit, 16 november) en Estland (thuis, 19 november).

Opstelling Nederland
Cillessen; Veltman, Van Dijk, De Ligt, Blind; De Roon, Wijnaldum, F. de Jong; Babel, L. de Jong, Promes

Opstelling Noord Ierland
Peacock-Farrell; McLaughlin, Cathcart, J. Evans, Dallas; McNair, Davis, Saville; C Evans, McGinn, Lafferty

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Noord Ierland in de EK kwalificatiereeks.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Noord Ierland - Nederland (EK kwalificatie heren) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen