Stoere André Hazes Jr. rijdt motor alsof het niets voorstelt

Stoere André Hazes Jr. rijdt motor alsof het niets voorstelt

Kleine André is verwend met een mooi speeltje. De vrolijke man zit dansend achter het motorstuur en rijdt vervolgens naar achteren alsof het niets is.

Met zijn stoere pet op kijkt hij heel goed of hij niets in de woonkamer omver rijdt. Trotse moeder Monique Westenberg legt de rijkunsten van haar zoontje vast op beeld en deelt de video vrijdagavond op Instagram.

Bekijk hieronder hoe nonchalant kleine André een stukje motorrijdt in de woonkamer.

Stoere André Hazes Jr. rijdt motor alsof het niets voorstelt Kleine André is verwend met een mooi speeltje. De vrolijke man zit dansend achter het motorstuur en rijdt vervolgens naar achteren alsof het niets is. Met zijn stoere pet op kijkt hij heel goed of hij niets in de woonkamer omver rijdt. Trotse moeder Monique Westenberg legt de rijkunsten van haar zoontje vast op beeld en deelt de video vrijdagavond op Instagram. Bekijk hieronder hoe nonchalant kleine André een stukje motorrijdt in de woonkamer. André Hazes Jr. bevestigt: 'Bridget Maasland en ik hebben het leuk samen' Bekijk deze video » André Hazes reageert op liefdesbreuk: "Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget" Bekijk deze video » André en Monique houden nog steeds van elkaar: "Ze blijft mijn eerste liefde" Bekijk deze video »
Amusement :
Stoere André Hazes Jr. rijdt motor alsof het niets voorstelt
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stoere André Hazes Jr. rijdt motor alsof het niets voorstelt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV