André Hazes laaiend om gebruik van foto zoontje: "Ik vind het niet kunnen"

André Hazes laaiend om gebruik van foto zoontje: "Ik vind het niet kunnen"

André Hazes laaiend om gebruik van foto zoontje: "Ik vind het niet kunnen" Het liefdesnieuws van André Hazes en Bridget Maasland zorgde voor een storm aan aandacht. Alle covers van de roddelbladen staan vol met foto's, ook van zijn zoontje. "Ik heb daar helemaal geen zin in"Weekblad Privé heeft een grote foto van André Hazes Jr. op de cover geplaatst en dat vindt de zanger niet kunnen. Hij is daar op z'n zachtst gezegd niet blij mee, maar om daar een zaak van te maken, vindt hij weer erg veel werk: "Pfff Ik heb daar helemaal geen zin in", aldus Hazes. André Hazes en Bridget Maasland vastgelegd door paparazzi Bekijk deze video » Bn'ers zijn woest op cover Privé door misbruiken André Hazes Jr Bekijk deze video » André Hazes vertelt hoe hij Bridget versierde: "Ik wilde haar zien" Bekijk deze video »
Amusement :
André Hazes laaiend om gebruik van foto zoontje: "Ik vind het niet kunnen"

Het liefdesnieuws van André Hazes en Bridget Maasland zorgde voor een storm aan aandacht. Alle covers van de roddelbladen staan vol met foto's, ook van zijn zoontje.

"Ik heb daar helemaal geen zin in"
Weekblad Privé heeft een grote foto van André Hazes Jr. op de cover geplaatst en dat vindt de zanger niet kunnen. Hij is daar op z'n zachtst gezegd niet blij mee, maar om daar een zaak van te maken, vindt hij weer erg veel werk: "Pfff Ik heb daar helemaal geen zin in", aldus Hazes.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes laaiend om gebruik van foto zoontje: "Ik vind het niet kunnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV