Nicolette van Dam heeft een Spaanse vlam ontmoet

Nicolette van Dam heeft een Spaanse vlam ontmoet

Nicolette van Dam is momenteel op vakantie en geniet van de zon, er wordt zelfs Spaans gesproken... Ook deelt de presentatrice via Instagram dat ze een Spaanse vlam heeft: "Wil je hem ontmoeten?", vraagt ze aan haar volgers. Bekijk hieronder in haar Instagram Story welke man Nicolette's nieuwe Spaanse vlam is.

<em>Nicolette van Dam</em> heeft een Spaanse vlam ontmoet Nicolette van Dam is momenteel op vakantie en geniet van de zon, er wordt zelfs Spaans gesproken... Ook deelt de presentatrice via Instagram dat ze een Spaanse vlam heeft: "Wil je hem ontmoeten?", vraagt ze aan haar volgers. Bekijk hieronder in haar Instagram Story welke man Nicolette's nieuwe Spaanse vlam is. Nicolette van Dam leert dochter Kiki-Kate (5) fietsen: "Door blijven trappen!!" Bekijk deze video » Monique Westenberg kan weer lachen na breuk met André Hazes Bekijk deze video » Nicolette van Dam prijst de ballen van haar man aan Bekijk deze video »
Amusement :
Nicolette van Dam heeft een Spaanse vlam ontmoet
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam heeft een Spaanse vlam ontmoet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen