Vanavond bij Pauw: o.a. Hans Kazàn, Elise Schaap, Carlo Boszhard en meer

Vanavond bij Pauw: o.a. Hans Kazàn, Elise Schaap, Carlo Boszhard en meer

Vanavond bij Pauw: o.a. Hans Kazàn, Elise Schaap, Carlo Boszhard en meer Elise Schaap en Wouter de Jong vertellen bij Pauw over hun boek Superkrachten in je hoofd en Hans Kazan kijkt bijna geen televisie, maar bespreekt toch zijn favoriete fragmenten. Ook is Carlo Boszhard te gast, hij is opnieuw de stem van sneeuwpop Olaf in de Disneyfilm Frozen, dit en meer vanavond in Pauw. Pauw is iedere avond vanaf 23:00 uur te zien op NPO1. Eerste trailer van April, May en June: nieuwe film van Linda de Mol Bekijk deze video » Elise Schaap over Wat is dan liefde: "De film is heel geloofwaardig" Bekijk deze video » Elise Schaap laat imitaties Britt Dekker en Lil’ Kleine horen Bekijk deze video »
TV :
Vanavond bij Pauw: o.a. Hans Kazàn, Elise Schaap, Carlo Boszhard en meer

Elise Schaap en Wouter de Jong vertellen bij Pauw over hun boek Superkrachten in je hoofd en Hans Kazan kijkt bijna geen televisie, maar bespreekt toch zijn favoriete fragmenten. Ook is Carlo Boszhard te gast, hij is opnieuw de stem van sneeuwpop Olaf in de Disneyfilm Frozen, dit en meer vanavond in Pauw.

Pauw is iedere avond vanaf 23:00 uur te zien op NPO1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Pauw: o.a. Hans Kazàn, Elise Schaap, Carlo Boszhard en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV