Carmen Pfaff is zeer openhartig over gezondheid: "Soms heb ik dagen dat ik de hele dag plat lig"

Carmen Pfaff is zeer openhartig over gezondheid: "Soms heb ik dagen dat ik de hele dag plat lig"

<em>Carmen Pfaff</em> is zeer openhartig over gezondheid: &quot;Soms heb ik dagen dat ik de hele dag plat lig&quot; Carmen Pfaff vertelt voor de camera van Shownieuws openhartig over haar gezondheid. Ze laat weten dat ze voor 66 procent gehandicapt is door oteoporose: "Dat is eigenlijk zwaar,omdat ik soms dagen heb dat ik gewoon de hele dag plat lig. Aan de buitenkant zie je niets. Het is aan de binnenkant waar het kapot is. Maar het is al veel beter, want ik heb twee jaar thuis in een ziekenhuisbed gelegen", aldus de sterke Carmen Pfaff. Bekijk het Shownieuws-interview met Carmen Pfaff hierboven. André en Monique houden nog steeds van elkaar: "Ze blijft mijn eerste liefde" Bekijk deze video » Familie Pfaff komt na zeven jaar weer terug op televisie Bekijk deze video » André Hazes op 538: "Ik ga Privé aanpakken vanwege cover. Het is echt schofterig." Bekijk deze video »
Nieuws :
Carmen Pfaff is zeer openhartig over gezondheid: "Soms heb ik dagen dat ik de hele dag plat lig"

Carmen Pfaff vertelt voor de camera van Shownieuws openhartig over haar gezondheid. Ze laat weten dat ze voor 66 procent gehandicapt is door oteoporose: "Dat is eigenlijk zwaar,omdat ik soms dagen heb dat ik gewoon de hele dag plat lig. Aan de buitenkant zie je niets. Het is aan de binnenkant waar het kapot is. Maar het is al veel beter, want ik heb twee jaar thuis in een ziekenhuisbed gelegen", aldus de sterke Carmen Pfaff.

Bekijk het Shownieuws-interview met Carmen Pfaff hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Carmen Pfaff is zeer openhartig over gezondheid: "Soms heb ik dagen dat ik de hele dag plat lig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen