Na drie jaar is Kensington terug met een nieuw album

Na drie jaar is Kensington terug met een nieuw album

Na drie jaar is <em>Kensington</em> terug met een nieuw album Het nieuwe album van Kensington is sinds gisteren (16 november) te beluisteren. De Utrechtse band hebben er maarliefst drie jaar over gedaan. Na twee maanden in Canada was de band genoeg op rust gekomen om nieuwe muziek te maken. Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws had met de band Kate Middleton in speciale uitzending kinderprogramma Blue Peter Bekijk deze video » Kensington is terug! Bekijk deze video » Maan: 'Prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zijn fan van mijn muziek' Bekijk deze video » Lowlands 2019: Line-up en tips Bekijk deze video »
Muziek :
Na drie jaar is Kensington terug met een nieuw album

Het nieuwe album van Kensington is sinds gisteren (16 november) te beluisteren. De Utrechtse band hebben er maarliefst drie jaar over gedaan. Na twee maanden in Canada was de band genoeg op rust gekomen om nieuwe muziek te maken.

Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws had met de band

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Na drie jaar is Kensington terug met een nieuw album of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen