Familie Kluivert lanceert kersttruiencollectie

Familie Kluivert lanceert kersttruiencollectie

Familie Kluivert lanceert <em>kersttruiencollectie</em> Dierenvrienden Rossana, Patrick, Shane, Demi en Nino hebben een heuse kersttruiencollectie gelanceerd, uiteraard voor hun eigen goede doel. "Met kerst heb ik altijd een lekkere trui aan en dan wil ik lekker kroelen met de honden. Dus ik had heel erg de droom om een kersttrui te maken", aldus Rossana Kluivert. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook André Hazes op 538: "Ik ga Privé aanpakken vanwege cover. Het is echt schofterig." Bekijk deze video » Opnieuw Ik Vertrek-stel te zien in realityserie SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Familie Kluivert lanceert kersttruiencollectie

Dierenvrienden Rossana, Patrick, Shane, Demi en Nino hebben een heuse kersttruiencollectie gelanceerd, uiteraard voor hun eigen goede doel. "Met kerst heb ik altijd een lekkere trui aan en dan wil ik lekker kroelen met de honden. Dus ik had heel erg de droom om een kersttrui te maken", aldus Rossana Kluivert. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Kluivert lanceert kersttruiencollectie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen