GGZ wilde drievoudig moordenaar Thijs H. niet opnemen

GGZ wilde drievoudig moordenaar Thijs H. niet opnemen

GGZ wilde <em>drievoudig moordenaar Thijs H.</em> niet opnemen Thijs H. stak begin mei drie mensen dood, één in Den Haag en twee in Limburg. Zijn ouders hebben vlak voor de moorden twee keer om hulp gevraagd. Ze zeiden dat Thijs opgenomen moest worden omdat hij psychopatisch gedrag vertoonde. MedicatieDe instellingen waarbij de ouders een melding deden, wezen hen af omdat het gedrag volgens het veroorzaakt werd door de ADHD-medicatie de Thijs slikte. De vraag van de nabestaande is nu of dit allemaal voorkomen had kunnen worden. Bekijk hierboven het hele verslag over de zaak van Thijs H.
Nieuws :
GGZ wilde drievoudig moordenaar Thijs H. niet opnemen

Thijs H. stak begin mei drie mensen dood, één in Den Haag en twee in Limburg. Zijn ouders hebben vlak voor de moorden twee keer om hulp gevraagd. Ze zeiden dat Thijs opgenomen moest worden omdat hij psychopatisch gedrag vertoonde.

Medicatie
De instellingen waarbij de ouders een melding deden, wezen hen af omdat het gedrag volgens het veroorzaakt werd door de ADHD-medicatie de Thijs slikte. De vraag van de nabestaande is nu of dit allemaal voorkomen had kunnen worden.

Bekijk hierboven het hele verslag over de zaak van Thijs H.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op GGZ wilde drievoudig moordenaar Thijs H. niet opnemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen