Beau gaat nadenken over deelname aan For One Night Only

Beau gaat nadenken over deelname aan For One Night Only

Beau gaat nadenken over deelname aan For One Night Only For One Night Only was deze week een groot succes op NET5, ondanks dat de bekende mannen niet geheel naakt te zien waren, wat ook Beau van Erven Dorens opviel: "Dit is niet helemaal naakt. We zijn wel een beetje voor het lapje gehouden." Beau volgend jaar naakt?Jildou van der Bijl, die samen met Linda de Mol de creatieve directie van Net5 vormt, hoopt volgend jaar een nieuwe editie te kunnen presenteren: "Als we nu Jeroen Pauw, Peter Pannekoek en Beau van Erven Dorens kunnen regelen...." Ze zet daarmee de RTL-presentator enigszins voor het blok maar die staat daar niet geheel negatief tegenover: "Daar moet ik maar eens over na gaan denken." Vervolgens tovert hij een aantal strippers op het podium achter zich tevoorschijn. Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Beau blikt terug op verleden als showworstelaar Bekijk deze video » Carlo Boszhard: "Frozen heeft alles in zich" Bekijk deze video » André Hazes vertelt hoe hij Bridget versierde: "Ik wilde haar zien" Bekijk deze video »
TV :
Beau gaat nadenken over deelname aan For One Night Only

For One Night Only was deze week een groot succes op NET5, ondanks dat de bekende mannen niet geheel naakt te zien waren, wat ook Beau van Erven Dorens opviel: "Dit is niet helemaal naakt. We zijn wel een beetje voor het lapje gehouden."

Beau volgend jaar naakt?
Jildou van der Bijl, die samen met Linda de Mol de creatieve directie van Net5 vormt, hoopt volgend jaar een nieuwe editie te kunnen presenteren: "Als we nu Jeroen Pauw, Peter Pannekoek en Beau van Erven Dorens kunnen regelen...." Ze zet daarmee de RTL-presentator enigszins voor het blok maar die staat daar niet geheel negatief tegenover: "Daar moet ik maar eens over na gaan denken." Vervolgens tovert hij een aantal strippers op het podium achter zich tevoorschijn. Bekijk het fragment van Beau hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gaat nadenken over deelname aan For One Night Only of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV