Merel Westrik dolgelukkig met Pepijn Crone: "Heel vrolijkmakend, maar nog pril"

Merel Westrik dolgelukkig met Pepijn Crone: "Heel vrolijkmakend, maar nog pril"

Merel Westrik dolgelukkig met Pepijn Crone: "Heel vrolijkmakend, maar nog pril" Merel Westrik bevestigde deze week een relatie te hebben met haar vroegere RTL-collega Pepijn Crone. Oud RTL Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens kan natuurlijk niet nalaten haar daarnaar te vragen, nu ze bij hem aan tafel zit. "Wanneer is dat ontstaan?", vraagt hij zich af. "Het is nog heel pril, heel vrolijkmakend", aldus Westrik, die er enigszins ongemakkelijk van wordt. Boulevard-roots"Heel blijmakend is het ook", vertelt ze, om daar aan toe te voegen: "Ik ben blij om te merken dat jij je Boulevard-roots nog niet helemaal kwijt bent". Van Erven Dorens laat vervolgens weten dat hij echt niet om dit nieuws heen kon. Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Beau gaat nadenken over deelname aan For One Night Only Bekijk deze video » Merel Westrik valt voor voormalige RTL-collega Pepijn Crone Bekijk deze video »
TV :
Merel Westrik dolgelukkig met Pepijn Crone: "Heel vrolijkmakend, maar nog pril"

Merel Westrik bevestigde deze week een relatie te hebben met haar vroegere RTL-collega Pepijn Crone. Oud RTL Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens kan natuurlijk niet nalaten haar daarnaar te vragen, nu ze bij hem aan tafel zit. "Wanneer is dat ontstaan?", vraagt hij zich af. "Het is nog heel pril, heel vrolijkmakend", aldus Westrik, die er enigszins ongemakkelijk van wordt.

Boulevard-roots
"Heel blijmakend is het ook", vertelt ze, om daar aan toe te voegen: "Ik ben blij om te merken dat jij je Boulevard-roots nog niet helemaal kwijt bent". Van Erven Dorens laat vervolgens weten dat hij echt niet om dit nieuws heen kon. Bekijk het fragment van Beau hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Merel Westrik dolgelukkig met Pepijn Crone: "Heel vrolijkmakend, maar nog pril" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV