Zwarte Pieten gearresteerd bij intocht Sinterklaas

Zwarte Pieten gearresteerd bij intocht Sinterklaas

Zwarte Pieten gearresteerd bij intocht <em>Sinterklaas</em> Het lijkt erop dat meerdere Zwarte Pieten zijn opgepakt tijdens de intocht van Sinterklaas. Tijdens het feest in Apeldoorn zijn dit jaar officieel alleen maar roetveegpieten te zien, dat zou wellicht een van de redenen hiervoor kunnen zijn. Niet iedereen begrijpt de actie: "In Apeldoorn arresteren ze Zwarte Piet", zegt een van de pieten. Bekijk de beelden van een aanwezige bezoeker hierboven. UPDATE: het blijkt onder andere om Pegida-voorman Edwin Wagensveld te gaan. Hij was verkleed als Zwarte Piet en wilde demonstreren. De intocht van Sinterklaas is op zaterdag 16 november vanaf 12.00 uur te zien op NPO 3. Ook is er een livestream van de intocht op Gids.tv. Bekijk ook Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Apeldoorn Bekijk deze video » Intocht Sinterklaas: eerste bezoekers staan klaar in Apeldoorn Bekijk deze video » Was Zwarte Piet een slaaf of een knecht? Bekijk de geschiedenis. Bekijk deze video »
Nieuws :
Zwarte Pieten gearresteerd bij intocht Sinterklaas

Het lijkt erop dat meerdere Zwarte Pieten zijn opgepakt tijdens de intocht van Sinterklaas. Tijdens het feest in Apeldoorn zijn dit jaar officieel alleen maar roetveegpieten te zien, dat zou wellicht een van de redenen hiervoor kunnen zijn. Niet iedereen begrijpt de actie: "In Apeldoorn arresteren ze Zwarte Piet", zegt een van de pieten. Bekijk de beelden van een aanwezige bezoeker hierboven.

UPDATE: het blijkt onder andere om Pegida-voorman Edwin Wagensveld te gaan. Hij was verkleed als Zwarte Piet en wilde demonstreren.

De intocht van Sinterklaas is op zaterdag 16 november vanaf 12.00 uur te zien op NPO 3. Ook is er een livestream van de intocht op Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zwarte Pieten gearresteerd bij intocht Sinterklaas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen