Zwarte Piet-aanhangers beginnen de Sinterklaasintocht met racistische posters

Zwarte Piet-aanhangers beginnen de Sinterklaasintocht met racistische posters

<em>Zwarte Piet-aanhangers</em> beginnen de <em>Sinterklaasintocht</em> met racistische posters In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben aanhangers van Zwarte Piet honderen posters opgehangen in Den Haag. Peter Boelhouwer, die de intocht in Den Haag organiseerd, laat de posters op hinderlijke plekken weghalen. Jerry AfriyieOp de poster is Kick Out Zwarte Piet-voorman Jerry Afriyie te zien in een outfit van Zwarte Piet. De tekst op de posters luidt: "Den Haag houdt van Zwarte Piet, Niet van Zeurpieten". Affriyie laat weten dat deze posters het alleen maar duidelijk maken dat het protest tegen Zwarte Piet noodzakelijk is. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland waarop te zien is hoe de poster worden opgehangen Bestormers van Kick Out Zwarte Piet krijgen steun van omstanders Bekijk deze video » Kick Out Zwarte Piet-bijeenkomst bruut verstoord Bekijk deze video » Spoeddebat in Den Haag over demonstraties tijdens intocht Sinterklaas Bekijk deze video » 23 Zwarte Piet aanhangers gedagvaard door dreigende Instagram comments Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben aanhangers van Zwarte Piet honderen posters opgehangen in Den Haag. Peter Boelhouwer, die de intocht in Den Haag organiseerd, laat de posters op hinderlijke plekken weghalen.

Jerry Afriyie
Op de poster is Kick Out Zwarte Piet-voorman Jerry Afriyie te zien in een outfit van Zwarte Piet. De tekst op de posters luidt: "Den Haag houdt van Zwarte Piet, Niet van Zeurpieten". Affriyie laat weten dat deze posters het alleen maar duidelijk maken dat het protest tegen Zwarte Piet noodzakelijk is.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland waarop te zien is hoe de poster worden opgehangen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zwarte Piet-aanhangers beginnen de Sinterklaasintocht met racistische posters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV