"Er staat me niks van bij": Prins Andrew weet niet of hij seks had met Virginia Giuffre

"Er staat me niks van bij": Prins Andrew weet niet of hij seks had met Virginia Giuffre

&quot;Er staat me niks van bij&quot;: <em>Prins Andrew</em> weet niet of hij seks had met <em>Virginia Giuffre</em> Het seksschandaal dat de Britse royalty al maanden in zijn greephoudt: Heeft prins Andrew wel of niet seks gehad met de destijds minderjarige Virginia Giuffre. Giuffre was een van de aanklagers van Jeffrey Epstein en zegt dat prins Andrew ook seks met haar heeft gehad. 2001Na een feest in 2001 zouden prins Andrew en Giuffre samen naar het huis van een vriend van de prins zijn gegaan. Volgens Giuffre hadden de twee daar seks gehad. Prins Andrew zegt dat hem daar niets van bij staat. Bekijk hierboven het interview dat BBC had met prins Andrew Ook prins Andrew en Trump in problemen door seksschandaal Jeffrey Epstein? Bekijk deze video » Vanavond in Jinek: Frits Huffnagel over organisatie Songfestival, vooruitblik North Sea Jazz en meer Bekijk deze video » Wat schrijft Koningin Máxima in haar kleine rode boekje? Bekijk deze video » Meghan Markle zichtbaar aangeslagen door snoeiharde Britse pers: "Ik vind het moeilijk" Bekijk deze video »
Royals :
"Er staat me niks van bij": Prins Andrew weet niet of hij seks had met Virginia Giuffre

Het seksschandaal dat de Britse royalty al maanden in zijn greephoudt: Heeft prins Andrew wel of niet seks gehad met de destijds minderjarige Virginia Giuffre. Giuffre was een van de aanklagers van Jeffrey Epstein en zegt dat prins Andrew ook seks met haar heeft gehad.

2001
Na een feest in 2001 zouden prins Andrew en Giuffre samen naar het huis van een vriend van de prins zijn gegaan. Volgens Giuffre hadden de twee daar seks gehad. Prins Andrew zegt dat hem daar niets van bij staat.

Bekijk hierboven het interview dat BBC had met prins Andrew


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op "Er staat me niks van bij": Prins Andrew weet niet of hij seks had met Virginia Giuffre of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen