Vernieuwende Sinterklaas intocht in Apeldoorn een groot succes

Vernieuwende Sinterklaas intocht in Apeldoorn een groot succes

Vernieuwende <em>Sinterklaas intocht</em> in Apeldoorn een groot succes In Apeldoorn kwam de Sint de stad in met een heuze stoomtrein. Ook reed Sint niet op zijn schimmel maar zal hij in een koets. De veranderingen leken de kinderen weinig te doen, ze waren vooral blij de Goedheiligman weer te zien. Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de intocht van Sinterklaas Intocht Sinterklaas: eerste bezoekers staan klaar in Apeldoorn Bekijk deze video » Zwarte Pieten gearresteerd bij intocht Sinterklaas Bekijk deze video » "Zie ginds komt de stoomtrein": In Apeldoorn is Sinterklaas wel klaar met de boot Bekijk deze video » Ondanks protesten een verrassend rustige Sinterklaas intocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Vernieuwende Sinterklaas intocht in Apeldoorn een groot succes

In Apeldoorn kwam de Sint de stad in met een heuze stoomtrein. Ook reed Sint niet op zijn schimmel maar zal hij in een koets. De veranderingen leken de kinderen weinig te doen, ze waren vooral blij de Goedheiligman weer te zien.

Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de intocht van Sinterklaas

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vernieuwende Sinterklaas intocht in Apeldoorn een groot succes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen