Twee bruggen bezet door demonstranten in Bagdad

Twee bruggen bezet door demonstranten in Bagdad

Twee bruggen bezet door <em>demonstranten</em> in <em>Bagdad</em> In Bagdad nemen demonstranten na de Al-Jumhuriya brug ook de Al-Sinek brug in beslag. Beide bruggen leiden naar de groene zone waar veel overheidsinstellingen zich bevinden. Honderden demonstranten staan op de brug en gaan het wegdek met pikhouwelen te lijf. WoedeDe demonstranden zijn boos op de overheid door de corruptie, het gebrek aan werk en de slechte basisvoorzieningen in het land. Sinds het begin van de demonstraties zijn er 320 mensen gedood en duizenden gewond geraakt. Bekijk hierboven de beelden van de bezette bruggen Demonstranten zetten snelweg in de fik in Catalonië Bekijk deze video » Vijf doden en tientallen gewonden door politiegeweld in Bolivia Bekijk deze video » Ondanks protesten een verrassend rustige Sinterklaas intocht Bekijk deze video » Zwarte Pieten in Nijmegen lachen de KOZP-demonstranten weg bij de Sinterklaas intocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Twee bruggen bezet door demonstranten in Bagdad

In Bagdad nemen demonstranten na de Al-Jumhuriya brug ook de Al-Sinek brug in beslag. Beide bruggen leiden naar de groene zone waar veel overheidsinstellingen zich bevinden. Honderden demonstranten staan op de brug en gaan het wegdek met pikhouwelen te lijf.

Woede
De demonstranden zijn boos op de overheid door de corruptie, het gebrek aan werk en de slechte basisvoorzieningen in het land. Sinds het begin van de demonstraties zijn er 320 mensen gedood en duizenden gewond geraakt.

Bekijk hierboven de beelden van de bezette bruggen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Twee bruggen bezet door demonstranten in Bagdad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV