Kinderen zijn dol op de stoomtrein bij de Sinterklaasintocht in Apeldoorn

Kinderen zijn dol op de stoomtrein bij de Sinterklaasintocht in Apeldoorn

Kinderen zijn dol op de stoomtrein bij de Sinterklaasintocht in Apeldoorn Bij de landelijke Sinterklaasintocht in Apeldoorn kwam de Goedheiligman niet met de pakjesboot maar met een ware stoomtrein. Zwaaiende Pieten die uit de coupés hangen zorgen voor een heel ander beeld dan normaal. Leuker dan de stoombootDe kleine toeschouwers waren zeer te spreken over Sints nieuwe manier van reizen: "Leuker dan de stoomboot" en "het mag van mij volgend jaar weer", waren de reacties. Ook burgemeester Petra van Wingerden-Boer keek haar ogen uit. Bekijk hierboven het hele fragment van de Telegraaf over de intocht in Apeldoorn. Ondanks protesten een verrassend rustige Sinterklaas intocht Bekijk deze video » Johan Remkes geniet van de Sinterklaas intocht: "Het is een unieke ervaring" Bekijk deze video » Vernieuwende Sinterklaas intocht in Apeldoorn een groot succes Bekijk deze video » Zwarte Pieten in Nijmegen lachen de KOZP-demonstranten weg bij de Sinterklaas intocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Kinderen zijn dol op de stoomtrein bij de Sinterklaasintocht in Apeldoorn

Bij de landelijke Sinterklaasintocht in Apeldoorn kwam de Goedheiligman niet met de pakjesboot maar met een ware stoomtrein. Zwaaiende Pieten die uit de coupés hangen zorgen voor een heel ander beeld dan normaal.

Leuker dan de stoomboot
De kleine toeschouwers waren zeer te spreken over Sints nieuwe manier van reizen: "Leuker dan de stoomboot" en "het mag van mij volgend jaar weer", waren de reacties. Ook burgemeester Petra van Wingerden-Boer keek haar ogen uit.

Bekijk hierboven het hele fragment van de Telegraaf over de intocht in Apeldoorn.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kinderen zijn dol op de stoomtrein bij de Sinterklaasintocht in Apeldoorn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV