Zwarte Piet-aanhangers verstoren in Sinterklaas intocht in Emmen

Zwarte Piet-aanhangers verstoren in Sinterklaas intocht in Emmen

<em>Zwarte Piet</em>-aanhangers verstoren in <em>Sinterklaas intocht</em> in Emmen De Sinterklaas intocht in Emmen ging niet leien dakje. Zwarte Piet-aanhangers kwamen in aanraking met de politie. Er werden rookbommen afgestoken en veel geschreeuwd. Of er mensen gearresteerd zijn is nog onbekend. Bekijk hierboven de beelden die Hart van Nederland maakte van de Sinterklaas intocht in Emmen Zwarte Pieten gearresteerd bij intocht Sinterklaas Bekijk deze video » Zwarte Piet-aanhangers beginnen de Sinterklaasintocht met racistische posters Bekijk deze video » Ondanks protesten een verrassend rustige Sinterklaas intocht Bekijk deze video » Zwarte Pieten in Nijmegen lachen de KOZP-demonstranten weg bij de Sinterklaas intocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Zwarte Piet-aanhangers verstoren in Sinterklaas intocht in Emmen

De Sinterklaas intocht in Emmen ging niet leien dakje. Zwarte Piet-aanhangers kwamen in aanraking met de politie. Er werden rookbommen afgestoken en veel geschreeuwd. Of er mensen gearresteerd zijn is nog onbekend.

Bekijk hierboven de beelden die Hart van Nederland maakte van de Sinterklaas intocht in Emmen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zwarte Piet-aanhangers verstoren in Sinterklaas intocht in Emmen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen