Lichaam door duikteam uit rivier in Dongen gehaald

Lichaam door duikteam uit rivier in Dongen gehaald

<em>Lichaam</em> door duikteam uit rivier in Dongen gehaald In een rivier in het Brabantse Dongen is een dode gevonden. Het lichaam is door een duikteam uit het water gehaald. De politie gaat uit van een ongeluk en heeft een misdrijf uitgesloten. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt. Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over het gevonden lichaam Heeft voetballer Lars Veldwijk een tattoo op zijn gezicht!? Bekijk deze video » Politie: 'Lichaam vermiste Karin Heemskerk waarschijnlijk gevonden' Bekijk deze video » Schokkende beelden verhoor verdachte Tinder-moord: ‘Toen heb ik haar in de koffer gestopt’ Bekijk deze video » Politieagenten in Nederland krijgen tasers aangeboden als wapen Bekijk deze video »
Nieuws :
Lichaam door duikteam uit rivier in Dongen gehaald

In een rivier in het Brabantse Dongen is een dode gevonden. Het lichaam is door een duikteam uit het water gehaald. De politie gaat uit van een ongeluk en heeft een misdrijf uitgesloten. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.

Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over het gevonden lichaam

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lichaam door duikteam uit rivier in Dongen gehaald of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV