Grote opkomst bij het Kick Out Zwarte Piet-protest in Koekamp

Grote opkomst bij het Kick Out Zwarte Piet-protest in Koekamp

Grote opkomst bij het <em>Kick Out Zwarte Piet</em>-protest in Koekamp Terwijl de Sint en zijn Pieten de boot aanleggen in Scheveningen is in Koekamp de protestactie van Kick Out Zwarte Piet in volle gang. De opkomst is groot en het publiek is enthousiast. "Mijn kinderen gaan nooit Zwarte Piet genoemd worden". Bekijk hierboven de beelden van het protest van actiegroep Kick Out Zwarte Piet Spoeddebat in Den Haag over demonstraties tijdens intocht Sinterklaas Bekijk deze video » 23 Zwarte Piet aanhangers gedagvaard door dreigende Instagram comments Bekijk deze video » Zwarte Piet-aanhangers beginnen de Sinterklaasintocht met racistische posters Bekijk deze video » Zwarte Pieten in Nijmegen lachen de KOZP-demonstranten weg bij de Sinterklaas intocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Grote opkomst bij het Kick Out Zwarte Piet-protest in Koekamp

Terwijl de Sint en zijn Pieten de boot aanleggen in Scheveningen is in Koekamp de protestactie van Kick Out Zwarte Piet in volle gang. De opkomst is groot en het publiek is enthousiast. "Mijn kinderen gaan nooit Zwarte Piet genoemd worden".

Bekijk hierboven de beelden van het protest van actiegroep Kick Out Zwarte Piet

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Grote opkomst bij het Kick Out Zwarte Piet-protest in Koekamp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV