Ronald Koeman maakt grap over verslaggever voor Noord-Ierland - Nederland

Ronald Koeman maakt grap over verslaggever voor Noord-Ierland - Nederland

<em>Ronald Koeman</em> maakt grap over verslaggever voor Noord-Ierland - Nederland Op de persconferentie een dag voor de wedstrijd van Nederland op bezoek bij Noord-Ierland in de EK-kwalificatie, grapt Ronald Koeman met een verslaggever die hem een vraag stelt. "Kom je ook uit Noord-Ierland", vraagt hij. Daar volgt flink gelach op in de zaal. Uiteindelijk komt er nog een serieus antwoord van de bondscoach op de vraag van de verslaggever. Bekijk het fragment met de grappende opmerking van Ronald Koeman van Veronica Inside hierboven. Voorbeschouwing Noord-Ierland - Nederland: "In thuiswedstrijden gaan ze als gekken" Bekijk deze video » Live stream Noord-Ierland - Nederland (EK kwalificatie heren) Bekijk deze video » Noord-Ierland - Nederland: dit staat er op het spel Bekijk deze video »
Voetbal :
Ronald Koeman maakt grap over verslaggever voor Noord-Ierland - Nederland

Op de persconferentie een dag voor de wedstrijd van Nederland op bezoek bij Noord-Ierland in de EK-kwalificatie, grapt Ronald Koeman met een verslaggever die hem een vraag stelt. "Kom je ook uit Noord-Ierland", vraagt hij. Daar volgt flink gelach op in de zaal. Uiteindelijk komt er nog een serieus antwoord van de bondscoach op de vraag van de verslaggever.

Bekijk het fragment met de grappende opmerking van Ronald Koeman van Veronica Inside hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ronald Koeman maakt grap over verslaggever voor Noord-Ierland - Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen