Andy en Melisa met kinderen bij intocht Sinterklaas

Andy en Melisa met kinderen bij intocht Sinterklaas

<em>Andy en Melisa</em> met kinderen bij intocht Sinterklaas RTL Boulevard-verslaggever Lex Uiting kwam Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli tegen tijdens de landelijke intocht van Sinterklaas in Apeldoorn. Daar vroeg hij wat hun kinderen op hun verlanglijstjes hebben staan. Is Andy lief genoeg geweest voor een cadeautje van de Sint? Bekijk het fragment van Andy en Melisa uit RTL Boulevard hierboven. Kinderen zijn dol op de stoomtrein bij de Sinterklaasintocht in Apeldoorn Bekijk deze video » Aanhoudingen bij landelijke intocht Sinterklaas in Apeldoorn Bekijk deze video »
Entertainment :
Andy en Melisa met kinderen bij intocht Sinterklaas

RTL Boulevard-verslaggever Lex Uiting kwam Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli tegen tijdens de landelijke intocht van Sinterklaas in Apeldoorn. Daar vroeg hij wat hun kinderen op hun verlanglijstjes hebben staan. Is Andy lief genoeg geweest voor een cadeautje van de Sint?

Bekijk het fragment van Andy en Melisa uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andy en Melisa met kinderen bij intocht Sinterklaas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen