Noord-Ierland - Nederland: dit staat er op het spel

Noord-Ierland - Nederland: dit staat er op het spel

<em>Noord-Ierland - Nederland</em>: dit staat er op het spel Het Nederlands elftal kan zich zaterdagavond plaatsen voor het eerste eindtoernooi sinds 2014. Veel kinderen kunnen het zich amper of niet herinneren, zag het NOS Jeugdjournaal. Live stream Noord-Ierland - Nederland (EK kwalificatie heren) Bekijk deze video » Zware tijdenHet ware zware tijden voor het Nederlandse voetbal. Zowel voor de fans als voor de spelers. Wesley Sneijder na het niet kwalificeren voor het EK van 2016: "Ik voel me leeg. Fysiek en mentaal." Beter spelAls Oranje gelijkspeelt of wint van Noord-Ierland is plaatsing voor het EK voetbal in 2020 zeker. Het Nederlands elftal speelt ook een heel stuk beter momenteel, zeggen ook de kinderen in deze video. Bekijk het fragment over Noord-Ierland - Nederland uit het NOS Jeugdjournaal hierboven. Voorbeschouwing Noord-Ierland - Nederland: "In thuiswedstrijden gaan ze als gekken" Bekijk deze video » Ronald Koeman maakt grap over verslaggever voor Noord-Ierland - Nederland Bekijk deze video »
Voetbal :
Noord-Ierland - Nederland: dit staat er op het spel

Het Nederlands elftal kan zich zaterdagavond plaatsen voor het eerste eindtoernooi sinds 2014. Veel kinderen kunnen het zich amper of niet herinneren, zag het NOS Jeugdjournaal.

Zware tijden
Het ware zware tijden voor het Nederlandse voetbal. Zowel voor de fans als voor de spelers. Wesley Sneijder na het niet kwalificeren voor het EK van 2016: "Ik voel me leeg. Fysiek en mentaal."

Beter spel
Als Oranje gelijkspeelt of wint van Noord-Ierland is plaatsing voor het EK voetbal in 2020 zeker. Het Nederlands elftal speelt ook een heel stuk beter momenteel, zeggen ook de kinderen in deze video.

Bekijk het fragment over Noord-Ierland - Nederland uit het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Noord-Ierland - Nederland: dit staat er op het spel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen