Dochters Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver vinden zangkunsten verschrikkelijk

Dochters Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver vinden zangkunsten verschrikkelijk

Dochters <em>Nikkie Plessen</em> en <em>Nicolette Kluijver</em> vinden zangkunsten verschrikkelijk Na een lange tijd wachten is Fronzen 2 eindelijk in de bioscopen te zien. De film ging in première met een rode loper vol bekende Nederlanders. Veel van de BN'ers namen ook hun kinderen mee, waaronder Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver. De dochters van de twee waren echter niet bepaald te spreken over de zangkunsten van hun moeders. Bekijk de beelden van RTL Boulevard over Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver hierboven. Rapper Bizzey heeft ontstoken hartzakje: Nikkie Plessens modeshow bijna de mist in Bekijk deze video » Andy en Melisa met kinderen bij intocht Sinterklaas Bekijk deze video »
Entertainment :
Dochters Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver vinden zangkunsten verschrikkelijk

Na een lange tijd wachten is Fronzen 2 eindelijk in de bioscopen te zien. De film ging in première met een rode loper vol bekende Nederlanders. Veel van de BN'ers namen ook hun kinderen mee, waaronder Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver. De dochters van de twee waren echter niet bepaald te spreken over de zangkunsten van hun moeders.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard over Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dochters Nikkie Plessen en Nicolette Kluijver vinden zangkunsten verschrikkelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen