Promo Narcostaat met Danny Ghosen

Promo Narcostaat met Danny Ghosen

Promo <em>Narcostaat</em> met Danny Ghosen In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. De komende maandagen om 21:15 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken bij Gids.tv. CriminelenDe komende weken komen de mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen over de drugsindustrie aan het woord. Zowel anonieme criminelen uit de onderwereld als agenten uit de bovenwereld. DrugsindustrieEr gaan tientallen milarden euro's om in de drugsindustrie. Daarbij vallen er doden, worden ambtenaren omgekocht, wordt drugsafval gedumpt en zijn er steeds meer gebruikers van de drugs. SlachtoffersDanny spreekt criminelen, de agenten die op hen jagen en experts die veel weten van de illegale wereld. Ook gaat hij in gesprek met slachtoffers van het groeiende drugsgeweld. Promo Narcostaat met Danny Ghosen Bekijk deze video » Mick van Wely: "Het loopt helemaal uit de hand met de Brabomaffia" Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? De aanpak van drugscriminaliteit in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Promo Narcostaat met Danny Ghosen

In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. De komende maandagen om 21:15 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken bij Gids.tv.

Criminelen
De komende weken komen de mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen over de drugsindustrie aan het woord. Zowel anonieme criminelen uit de onderwereld als agenten uit de bovenwereld.

Drugsindustrie
Er gaan tientallen milarden euro's om in de drugsindustrie. Daarbij vallen er doden, worden ambtenaren omgekocht, wordt drugsafval gedumpt en zijn er steeds meer gebruikers van de drugs.

Slachtoffers
Danny spreekt criminelen, de agenten die op hen jagen en experts die veel weten van de illegale wereld. Ook gaat hij in gesprek met slachtoffers van het groeiende drugsgeweld.


Bekijk hier alle video's en artikelen van Narcostaat
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Promo Narcostaat met Danny Ghosen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen