Terugblik op Chantals Pyjama Party in Ziggo Dome

Terugblik op Chantals Pyjama Party in Ziggo Dome

Terugblik op <em>Chantals Pyjama Party</em> in Ziggo Dome Vrijdagavond was het groot feest in de Ziggo Dome met 15 duizend bezoekers in pyjama's voor Chantals Pyjama Party. RTL Boulevard blikt terug. Verslaggever Jamie Trenité spreekt uiteraard met Chantal Janzen over dit feest, maar ook gasten Wibi Soerjadi en K3 komen aan het woord. Zij vertellen met wie ze het liefst een pyjamafeestje zouden willen vieren. Bekijk het fragment over Chantals Pyjama Party van RTL Boulevard hierboven. Chantal Janzen draagt drie verschillende pyjama's op pyjamafeest in Ziggo Dome Bekijk deze video » Chantal Janzen wil geen tweede editie van Chantals Pyjama Party Bekijk deze video »
Entertainment :
Terugblik op Chantals Pyjama Party in Ziggo Dome

Vrijdagavond was het groot feest in de Ziggo Dome met 15 duizend bezoekers in pyjama's voor Chantals Pyjama Party. RTL Boulevard blikt terug. Verslaggever Jamie Trenité spreekt uiteraard met Chantal Janzen over dit feest, maar ook gasten Wibi Soerjadi en K3 komen aan het woord. Zij vertellen met wie ze het liefst een pyjamafeestje zouden willen vieren.

Bekijk het fragment over Chantals Pyjama Party van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugblik op Chantals Pyjama Party in Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV