Freestyle-voetbal: Laura Dekker derde in Miami

Freestyle-voetbal: Laura Dekker derde in Miami

Freestyle-voetbal: <em>Laura Dekker</em> derde in Miami Voor het tweede jaar op rij is de Nederlandse freestyle-voetbalster Laura Dekker derde geworden bij het Red Bull Street Style-evenement in Miami. Dit is het officieuze WK freestyle-voetbal. De beste spelers van de wereld nemen het tegen elkaar op in 1-tegen-1-wedstrijden. Daarnaast krijgen ze drie minuten om aan de jury te laten zien wat ze in zich hebben. Bekijk het Red Bull Street Style-fragment met Laura Dekker hierboven. Noord-Ierland - Nederland: dit staat er op het spel Bekijk deze video »
Sport :
Freestyle-voetbal: Laura Dekker derde in Miami

Voor het tweede jaar op rij is de Nederlandse freestyle-voetbalster Laura Dekker derde geworden bij het Red Bull Street Style-evenement in Miami. Dit is het officieuze WK freestyle-voetbal. De beste spelers van de wereld nemen het tegen elkaar op in 1-tegen-1-wedstrijden. Daarnaast krijgen ze drie minuten om aan de jury te laten zien wat ze in zich hebben.

Bekijk het Red Bull Street Style-fragment met Laura Dekker hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Freestyle-voetbal: Laura Dekker derde in Miami of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen