Venetië onder water: dankzij corruptie

Venetië onder water: dankzij corruptie

<em>Venetië</em> onder water: dankzij corruptie Venetië staat onder water. Er was natuurlijk al redelijk wat water in en rondom de stad. Het waterniveau is nu zo ver gestegen dat er grote delen van de stad onder water zijn gelopen. Een enorme dam had de stad allang moeten beschermen tegen het water, maar de bewoners wachten er al tientallen jaren op. De regering zou corrupt zijn en de dam niet willen bouwen. Bekijk de beelden van AD Nieuws over Venetië hierboven. Haagse wethouder Richard de Mos: "Met mij gaat het niet zo goed" Bekijk deze video » Twee bruggen bezet door demonstranten in Bagdad Bekijk deze video »
Nieuws :
Venetië onder water: dankzij corruptie

Venetië staat onder water. Er was natuurlijk al redelijk wat water in en rondom de stad. Het waterniveau is nu zo ver gestegen dat er grote delen van de stad onder water zijn gelopen. Een enorme dam had de stad allang moeten beschermen tegen het water, maar de bewoners wachten er al tientallen jaren op. De regering zou corrupt zijn en de dam niet willen bouwen.

Bekijk de beelden van AD Nieuws over Venetië hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Venetië onder water: dankzij corruptie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV