Pauls Nummer 1 Show: Paul de Leeuw treedt op met Mijn Man

Pauls Nummer 1 Show: Paul de Leeuw treedt op met Mijn Man

<em>Pauls Nummer 1 Show</em>: Paul de Leeuw treedt op met <em>Mijn Man</em> Paul de Leeuw geeft elke week in Pauls Nummer 1 Show een optreden en deze week bracht de presentator zijn nieuwe nummer Mijn Man ten gehore. Bekijk in de video hierboven het optreden van De Leeuw met deze meezinger. Pauls Nummer 1 Show is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Pauls Nummer 1 Show terugkijken bij Gids.tv. Paul de Leeuw en Francis van Broekhuizen zingen Ik Leef Nu Voor Jou (Vivo Per Lei) Bekijk deze video » Paul de Leeuw gaat volledig los op voormalig VVD-er Van Haga: "U bent helemaal niks!" Bekijk deze video »
TV :
Pauls Nummer 1 Show: Paul de Leeuw treedt op met Mijn Man

Paul de Leeuw geeft elke week in Pauls Nummer 1 Show een optreden en deze week bracht de presentator zijn nieuwe nummer Mijn Man ten gehore. Bekijk in de video hierboven het optreden van De Leeuw met deze meezinger.

Pauls Nummer 1 Show is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Pauls Nummer 1 Show terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pauls Nummer 1 Show: Paul de Leeuw treedt op met Mijn Man of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen