Brand Vlaardingen: Bewoners portiekflat geëvacueerd

Brand Vlaardingen: Bewoners portiekflat geëvacueerd

<em>Brand Vlaardingen:</em> Bewoners portiekflat geëvacueerd Bij een brand in Vlaardingen zijn meerdere apartementen beschadigd. Door de schade zijn enkele woningen zelfs onwoonbaar verklaard. Het vuur ontstond rond 03:30 in een van de woningen en sloeg over naar bovenliggende appartementen. Er zijn geen gewonden gevallen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet duidelijk. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de brand in Vlaardingen hierboven. 16-jarige blade runner Olivier Hendriks wint zilver tijdens WK para-atletiek in Dubai Bekijk deze video » Buurman redt bewoner uit brand op woonboot in Arnhem Bekijk deze video »
Nieuws :
Brand Vlaardingen: Bewoners portiekflat geëvacueerd

Bij een brand in Vlaardingen zijn meerdere apartementen beschadigd. Door de schade zijn enkele woningen zelfs onwoonbaar verklaard. Het vuur ontstond rond 03:30 in een van de woningen en sloeg over naar bovenliggende appartementen. Er zijn geen gewonden gevallen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet duidelijk.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de brand in Vlaardingen hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Brand Vlaardingen: Bewoners portiekflat geëvacueerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV