Ouders blijven aanwezigheid overleden Lotte van der Zee voelen: ‘Die is beslist niet weg’

Ouders blijven aanwezigheid overleden Lotte van der Zee voelen: ‘Die is beslist niet weg’

Ouders blijven aanwezigheid overleden <em>Lotte van der Zee</em> voelen: ‘Die is beslist niet weg’ De ouders van Lotte van der Zee gaan door een loodzware tijd sinds hun dochter 6 maart plotseling overleed aan een hartstilstand. Toch blijven de ouders van het model haar aanwezigheid sterk voelen. “Als het niveau van het denken omhoog gaat, meestal gaat er ergens wat knipperen”, vertellen zij. “Dan is ze er gewoon naar ons idee. We hebben het gevoel dat Lotte continu om ons heen dwarrelt. Die is niet weg. Die is beslist niet weg.” Bekijk het hele interview met de ouders van Lotte van der Zee in de video hierboven. RTL Boulevard Gemist? Model Lotte van der Zee overleden Bekijk deze video » Dennis Schouten terug na moeilijke periode Bekijk deze video »
Entertainment :
Ouders blijven aanwezigheid overleden Lotte van der Zee voelen: ‘Die is beslist niet weg’

De ouders van Lotte van der Zee gaan door een loodzware tijd sinds hun dochter 6 maart plotseling overleed aan een hartstilstand. Toch blijven de ouders van het model haar aanwezigheid sterk voelen. “Als het niveau van het denken omhoog gaat, meestal gaat er ergens wat knipperen”, vertellen zij. “Dan is ze er gewoon naar ons idee. We hebben het gevoel dat Lotte continu om ons heen dwarrelt. Die is niet weg. Die is beslist niet weg.”

Bekijk het hele interview met de ouders van Lotte van der Zee in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ouders blijven aanwezigheid overleden Lotte van der Zee voelen: ‘Die is beslist niet weg’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV