Loden Radioleeuw 2019: Deze irritante radioreclames zijn genomineerd

Loden Radioleeuw 2019: Deze irritante radioreclames zijn genomineerd

<em>Loden Radioleeuw 2019</em>: Deze irritante radioreclames zijn genomineerd De Loden Radioleeuw wordt uitgereikt aan de reclame die op de radio het meest irritant wordt gevonden door de luisteraars. Dit jaar zijn de volgende radioreclames genomineerd: NRV, Social Deal en Kruidvat. Dat is zaterdag bekendgemaakt in het programma Radar op NPO Radio 1. Loden Radioleeuw 2019 7 december uitgereiktDe commercial voor Kruidvat wordt door veel luisteraars die hebben gestemd als vervelend ervaren door voornamelijk de stem van Hadewych Minis. Social Deal zou te luidruchtig de luisteraar willen aanspreken. En NRV heeft een nominatie te pakken omdat deze te vaak te horen zou zijn en de verkeerde boodschap zou overbrengen. Luisteraars kunnen stemmen via de website van Radar, de Loden Radioleeuw 2019 wordt 7 december uitgereikt aan de ‘meest irritante’ winnaar. Luister in de video hierboven naar de genomineerden voor de Loden Radioleeuw 2019. Lionel Messi heeft ruzie met Nederlands stepjesbedrijf Bekijk deze video » John Lewis lanceert weer magische kerstreclame met draakje Edgar Bekijk deze video »
Entertainment :
Loden Radioleeuw 2019: Deze irritante radioreclames zijn genomineerd

De Loden Radioleeuw wordt uitgereikt aan de reclame die op de radio het meest irritant wordt gevonden door de luisteraars. Dit jaar zijn de volgende radioreclames genomineerd: NRV, Social Deal en Kruidvat. Dat is zaterdag bekendgemaakt in het programma Radar op NPO Radio 1.

Loden Radioleeuw 2019 7 december uitgereikt
De commercial voor Kruidvat wordt door veel luisteraars die hebben gestemd als vervelend ervaren door voornamelijk de stem van Hadewych Minis. Social Deal zou te luidruchtig de luisteraar willen aanspreken. En NRV heeft een nominatie te pakken omdat deze te vaak te horen zou zijn en de verkeerde boodschap zou overbrengen. Luisteraars kunnen stemmen via de website van Radar, de Loden Radioleeuw 2019 wordt 7 december uitgereikt aan de ‘meest irritante’ winnaar.

Luister in de video hierboven naar de genomineerden voor de Loden Radioleeuw 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Loden Radioleeuw 2019: Deze irritante radioreclames zijn genomineerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen