LIFE OF KIM: Verbouwing huis Kim Feenstra is ‘net een comedyfilm’

LIFE OF KIM: Verbouwing huis Kim Feenstra is ‘net een comedyfilm’

<em>LIFE OF KIM</em>: Verbouwing huis <em>Kim Feenstra</em> is ‘net een comedyfilm’ In de Videoland-serie LIFE OF KIM wordt het leven van Kim Feenstra op de voet gevolgd. In de docusoap is te zien dat het topmodel een huis heeft gekocht met haar vriend, maar dit stulpje moet nog helemaal worden verbouwd. In bovenstaand fragment is te zien dat dit niet zonder slag of stoot gaat. Sterker nog, Kim noemt de renovatie op een gegeven moment zelfs ‘net een comedyfilm’. LIFE OF KIM is sinds maandag 4 november wekelijks te zien op Videoland. Kim Feenstra komt met docu LIFE OF KIM op Videoland: "Welkom in mijn leven" Bekijk deze video » Kim Feenstra vindt vloggen niets: "Ik was er veel te veel tijd aan kwijt" Bekijk deze video »
Serie :
LIFE OF KIM: Verbouwing huis Kim Feenstra is ‘net een comedyfilm’

In de Videoland-serie LIFE OF KIM wordt het leven van Kim Feenstra op de voet gevolgd. In de docusoap is te zien dat het topmodel een huis heeft gekocht met haar vriend, maar dit stulpje moet nog helemaal worden verbouwd. In bovenstaand fragment is te zien dat dit niet zonder slag of stoot gaat. Sterker nog, Kim noemt de renovatie op een gegeven moment zelfs ‘net een comedyfilm’.

LIFE OF KIM is sinds maandag 4 november wekelijks te zien op Videoland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Help, mijn man is klusser!
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LIFE OF KIM: Verbouwing huis Kim Feenstra is ‘net een comedyfilm’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV