Pauls Nummer 1 Show: Garnalenpeller snoert Paul de Leeuw de mond

Pauls Nummer 1 Show: Garnalenpeller snoert Paul de Leeuw de mond

<em>Pauls Nummer 1 Show</em>: Garnalenpeller snoert Paul de Leeuw de mond Paul de Leeuw had zaterdag in Pauls Nummer 1 Show even moeite met presenteren. Niet omdat hij zijn tekst was vergeten, maar omdat hij steeds te eten kreeg van een garnalenpeller. “En door.” Bekijk het fragment waarin Paul de Leeuw de mond wordt gesnoerd met garnalen in de video hierboven. Pauls Nummer 1 Show is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Pauls Nummer 1 Show terugkijken bij Gids.tv. Paul de Leeuw gaat volledig los op voormalig VVD-er Van Haga: "U bent helemaal niks!" Bekijk deze video » Pauls Nummer 1 Show: Paul de Leeuw treedt op met Mijn Man Bekijk deze video »
TV :
Pauls Nummer 1 Show: Garnalenpeller snoert Paul de Leeuw de mond

Paul de Leeuw had zaterdag in Pauls Nummer 1 Show even moeite met presenteren. Niet omdat hij zijn tekst was vergeten, maar omdat hij steeds te eten kreeg van een garnalenpeller. “En door.” Bekijk het fragment waarin Paul de Leeuw de mond wordt gesnoerd met garnalen in de video hierboven.

Pauls Nummer 1 Show is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Pauls Nummer 1 Show terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pauls Nummer 1 Show: Garnalenpeller snoert Paul de Leeuw de mond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV