De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire vanaf januari te zien bij SBS6

De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire vanaf januari te zien bij SBS6

<em>De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire</em> vanaf januari te zien bij SBS6 Na het succes van Chateau Meiland volgt SBS6 de komende weken de avonturen van een ander bekend Ik Vertrek-stel: Hans en Karin op Bonaire. Ook wel bekend als 'De Scheetjes'. Ze willen een Country & Western-resort bouwen. Hoe dat gaat is elke maandag om 20:30 uur te zien. FrituurpanRuim drie jaar geleden vertrokken Hans en Karin naar Bonaire om daar een mini-adventure golfbaan te beginnen. Ze hebben inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd. Overdag en in de avond maakt de frituurpan overuren en moet Karin alle hongerige magen snel zien te vullen. StressDe drukte op de golfbaan leidt tot stressvolle situaties en Hannie, de moeder van Hans, maakt zich grote zorgen of Hans en Karin de drukte wel aankunnen. Gelukkig krijgen De Scheetjes veel steun van vrienden en familie. GeduldVoor De Scheetjes is het tempo op Bonaire nog steeds iets waar ze erg aan moeten wennen. Hun geduld wordt dan ook regelmatig op de proef gesteld. Naast de dagelijkse beslommeringen op de baan, is er veel regel-en uitzoekwerk om het resort van de grond te krijgen. Opnieuw Ik Vertrek-stel te zien in realityserie SBS6 Bekijk deze video » De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire vanaf januari te zien bij SBS6 Bekijk deze video »
TV :
De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire vanaf januari te zien bij SBS6

Na het succes van Chateau Meiland volgt SBS6 de komende weken de avonturen van een ander bekend Ik Vertrek-stel: Hans en Karin op Bonaire. Ook wel bekend als 'De Scheetjes'. Ze willen een Country & Western-resort bouwen. Hoe dat gaat is elke maandag om 20:30 uur te zien.

Frituurpan
Ruim drie jaar geleden vertrokken Hans en Karin naar Bonaire om daar een mini-adventure golfbaan te beginnen. Ze hebben inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd. Overdag en in de avond maakt de frituurpan overuren en moet Karin alle hongerige magen snel zien te vullen.

Stress
De drukte op de golfbaan leidt tot stressvolle situaties en Hannie, de moeder van Hans, maakt zich grote zorgen of Hans en Karin de drukte wel aankunnen. Gelukkig krijgen De Scheetjes veel steun van vrienden en familie.

Geduld
Voor De Scheetjes is het tempo op Bonaire nog steeds iets waar ze erg aan moeten wennen. Hun geduld wordt dan ook regelmatig op de proef gesteld. Naast de dagelijkse beslommeringen op de baan, is er veel regel-en uitzoekwerk om het resort van de grond te krijgen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire vanaf januari te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen