De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire vanaf januari te zien bij SBS6

De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire vanaf januari te zien bij SBS6

<em>De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire</em> vanaf januari te zien bij SBS6 SBS6 heeft na Chateau Meiland een nieuw Ik Vertrek-stel weten te strikken voor een realityserie. In het nieuwe programma De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire worden Hans en Karin gevolgd die hun droom proberen te verwezenlijken. Scheetjes willen ‘resortje’ startenHans en Karin vertrokken zo’n vier jaar geleden naar de Antillen om een golfbaan op te zetten en te runnen. De twee hebben nu meer grootse plannen. “We willen naast de golfbaan een resortje bouwen. Zodat mensen kunnen komen logeren bij ons.” Alles moet geheel in het teken komen te staan van ‘country en western’. Het stel werd al snel gebombardeerd tot ‘de scheetjes’, aangezien ze elkaar continu aanspreken met ‘scheet’. Bekijk de aankondiging van De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire in de video hierboven. Als dit programma vanaf januari 2020 wordt uitgezonden, kun je De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire terugkijken via Gids.tv. Familie Meiland brengt eigen ‘wijnen, wijnen, wijnen’ op de markt Bekijk deze video » Chateau Meiland: de grappigste uitspraken van Martien Bekijk deze video »
TV :
De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire vanaf januari te zien bij SBS6

SBS6 heeft na Chateau Meiland een nieuw Ik Vertrek-stel weten te strikken voor een realityserie. In het nieuwe programma De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire worden Hans en Karin gevolgd die hun droom proberen te verwezenlijken.

Scheetjes willen ‘resortje’ starten
Hans en Karin vertrokken zo’n vier jaar geleden naar de Antillen om een golfbaan op te zetten en te runnen. De twee hebben nu meer grootse plannen. “We willen naast de golfbaan een resortje bouwen. Zodat mensen kunnen komen logeren bij ons.” Alles moet geheel in het teken komen te staan van ‘country en western’. Het stel werd al snel gebombardeerd tot ‘de scheetjes’, aangezien ze elkaar continu aanspreken met ‘scheet’.

Bekijk de aankondiging van De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire in de video hierboven. Als dit programma vanaf januari 2020 wordt uitgezonden, kun je De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Scheetjes: Bouwen Op Bonaire vanaf januari te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV