Zwarte Piet-voorstanders zorgen voor onrust bij Sinterklaasintocht Den Bosch

Zwarte Piet-voorstanders zorgen voor onrust bij Sinterklaasintocht Den Bosch

Zwarte Piet-voorstanders zorgen voor onrust bij <em>Sinterklaasintocht</em> Den Bosch In Den Bosch is een grote groep demonstranten zondag naar de intocht van Sinterklaas gekomen. Zij willen de Zwarte Piet-traditie in ere houden en laten van zich horen. Ze zorgen voor onrust in de stad en er is veel politie op de been. 'Klote'“Klote. Zwarte Piet hoort gewoon zwart te blijven”, reageert een van de jonge actievoerders die ook als Zwarte Piet verkleed is. Ondanks dat de groep wordt gevraagd weg te gaan bij het kinderfeest, blijven ze staan. “Het is een vrij land!” Bekijk beelden van de Zwarte Piet-demonstratie in Den Bosch in de video hierboven. Pro-Zwarte Piet demonstratie verwacht bij Sinterklaasintocht Apeldoorn Bekijk deze video » Zwarte Piet-aanhangers beginnen de Sinterklaasintocht met racistische posters Bekijk deze video »
Nieuws :
Zwarte Piet-voorstanders zorgen voor onrust bij Sinterklaasintocht Den Bosch

In Den Bosch is een grote groep demonstranten zondag naar de intocht van Sinterklaas gekomen. Zij willen de Zwarte Piet-traditie in ere houden en laten van zich horen. Ze zorgen voor onrust in de stad en er is veel politie op de been.

'Klote'
“Klote. Zwarte Piet hoort gewoon zwart te blijven”, reageert een van de jonge actievoerders die ook als Zwarte Piet verkleed is. Ondanks dat de groep wordt gevraagd weg te gaan bij het kinderfeest, blijven ze staan. “Het is een vrij land!”

Bekijk beelden van de Zwarte Piet-demonstratie in Den Bosch in de video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zwarte Piet-voorstanders zorgen voor onrust bij Sinterklaasintocht Den Bosch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV