Bo Bendsneyder en Jarno Jansen over een lastig Moto2 seizoen

Bo Bendsneyder en Jarno Jansen over een lastig Moto2 seizoen

<em>Bo Bendsneyder</em> en <em>Jarno Jansen</em> over een lastig <em>Moto2</em> seizoen Het Moto2 seizoen is niet vlekkeloos verlopen. Vooral het begin van het seizoen ging erg goed voor Bo Bendsneyder. Het einde van het seizoen verliep echter dramatisch. Bo Bendsneyder en Jarno Jansen bespreken het seizoen. Ook vertellen ze wat hun plannen zijn voor volgend race-seizoen. Bekijk het interview met Bo Bendsneyder en Jarno Jansen hierboven. GP van Australië: Binder wint Moto 2 race Bekijk deze video » Moto GP Maleisië: Binder wint, Alex Marquez is wereldkampioen (Moto 3) Bekijk deze video »
Sport :
Bo Bendsneyder en Jarno Jansen over een lastig Moto2 seizoen

Het Moto2 seizoen is niet vlekkeloos verlopen. Vooral het begin van het seizoen ging erg goed voor Bo Bendsneyder. Het einde van het seizoen verliep echter dramatisch. Bo Bendsneyder en Jarno Jansen bespreken het seizoen. Ook vertellen ze wat hun plannen zijn voor volgend race-seizoen.

Bekijk het interview met Bo Bendsneyder en Jarno Jansen hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bo Bendsneyder en Jarno Jansen over een lastig Moto2 seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV