Wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior gestaakt vanwege racistische geluiden

Wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior gestaakt vanwege racistische geluiden

Wedstrijd <em>FC Den Bosch - Excelsior</em> gestaakt vanwege racistische geluiden Zondagmiddag is de wedstrijd tussen FC Den Bosch en Excelsior vroegtijdig gestaakt.Van de tribune van de thuisploeg klonken oerwoudgeluiden en rascistische spreekkoren jegens Ahmad Mendes Moreira van Excelsior. Op dat moment stond het 1-1 in het stadion van Den Bosch. De gelijkmaker werd door Mendes Moreira gemaakt. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-3. Bekijk de beelden van FOX Sports over de gestaakte wedstrijd hierboven. Steven Berghuis vindt aanvoerder van Feyenoord zijn een ‘grote eer’ Bekijk deze video » Ronald Koeman wil niet praten over Barcelona-clausule Bekijk deze video »
Sport :
Wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior gestaakt vanwege racistische geluiden

Zondagmiddag is de wedstrijd tussen FC Den Bosch en Excelsior vroegtijdig gestaakt.Van de tribune van de thuisploeg klonken oerwoudgeluiden en rascistische spreekkoren jegens Ahmad Mendes Moreira van Excelsior.

Op dat moment stond het 1-1 in het stadion van Den Bosch. De gelijkmaker werd door Mendes Moreira gemaakt. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-3.

Bekijk de beelden van FOX Sports over de gestaakte wedstrijd hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior gestaakt vanwege racistische geluiden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen