Ronald Koeman: Wijnaldum fit voor Estland, Depay nog een vraagteken

Ronald Koeman: Wijnaldum fit voor Estland, Depay nog een vraagteken

Ronald Koeman: <em>Wijnaldum</em> fit voor Estland, Depay nog een vraagteken Ronald Koeman reageert op het gelijkspel tegen Noord-Ierland. Het was net genoeg voor Oranje om zich te kwalificeren voor het EK van 2020. Daarnaast wist de trainer te melden dat Georginio Wijnaldum op tijd fit is voor de wedstrijd tegen Estland. De fitheid van Memphis Depay is nog onzeker. Bekijk de beelden van AD Nieuws over het Nederlands elftal hierboven. Frenkie de Jong kan niet wachten tot EK en hoopt op ‘gekkenhuis’ Bekijk deze video » Virgil van Dijk: 'Volledige focus op het EK' Bekijk deze video »
Voetbal :
Ronald Koeman: Wijnaldum fit voor Estland, Depay nog een vraagteken

Ronald Koeman reageert op het gelijkspel tegen Noord-Ierland. Het was net genoeg voor Oranje om zich te kwalificeren voor het EK van 2020. Daarnaast wist de trainer te melden dat Georginio Wijnaldum op tijd fit is voor de wedstrijd tegen Estland. De fitheid van Memphis Depay is nog onzeker.

Bekijk de beelden van AD Nieuws over het Nederlands elftal hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ronald Koeman: Wijnaldum fit voor Estland, Depay nog een vraagteken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen