Zondag met Lubach: vervolg op tabaksindustrie

Zondag met Lubach: vervolg op tabaksindustrie

<em>Zondag met Lubach:</em> vervolg op tabaksindustrie Tijdens Zondag met Lubach had Arjen Lubach het over de tabaksindustrie. Nu heeft de presentator een vervolg op zijn item gemaakt: Tabaksindustrie The Sequel. Een woordvoerster van de huidige Europese Commissie reageert. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Volkszanger Lee Towers opent officieel de 'Lee Towers' in Rotterdam Bekijk deze video » Decor stort in bij Zondag met Lubach Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach: vervolg op tabaksindustrie

Tijdens Zondag met Lubach had Arjen Lubach het over de tabaksindustrie. Nu heeft de presentator een vervolg op zijn item gemaakt: Tabaksindustrie The Sequel. Een woordvoerster van de huidige Europese Commissie reageert.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach: vervolg op tabaksindustrie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen