Zwarte Piet nu ook voer voor buitenlandse celebs, waaronder Kim Kardashian

Zwarte Piet nu ook voer voor buitenlandse celebs, waaronder Kim Kardashian

<em>Zwarte Piet</em> nu ook voer voor buitenlandse <em>celebs</em>, waaronder <em>Kim Kardashian</em> 5 december begint niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland een belangrijke datum te worden. Het feest van onze Sint en zijn "zwarte pieten" is nu ook doorgedrongen tot wereldster Kim Kardashian. De sfeer in Nederland wordt steeds grimmiger, de demonstratie lijken steeds meer rellen te worden en BN'ers zoals Ronnie Flex bemoeien zich er mee. Nu is het zelfs in het buitenland doorgedrongen. Waka FlockaEerder deze week was het de Amerikaanse rapper Waka Flocka die vanaf nu Nederland mijdt, nu is het dus de oudste Kardashian. Er is vanuit Nederland een actie opgestart om nu ook aandacht te krijgen van Oprah Winfrey en Ellen. Bekijk het fragment over Kim Kardashian en Zwarte Piet hierboven. Zwarte Pieten gearresteerd bij intocht Sinterklaas Bekijk deze video » Grote opkomst bij het Kick Out Zwarte Piet-protest in Koekamp Bekijk deze video » Zo beleeft Nederland de intocht van Sinterklaas Bekijk deze video »
Entertainment :
Zwarte Piet nu ook voer voor buitenlandse celebs, waaronder Kim Kardashian

5 december begint niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland een belangrijke datum te worden. Het feest van onze Sint en zijn "zwarte pieten" is nu ook doorgedrongen tot wereldster Kim Kardashian.

De sfeer in Nederland wordt steeds grimmiger, de demonstratie lijken steeds meer rellen te worden en BN'ers zoals Ronnie Flex bemoeien zich er mee. Nu is het zelfs in het buitenland doorgedrongen.

Waka Flocka
Eerder deze week was het de Amerikaanse rapper Waka Flocka die vanaf nu Nederland mijdt, nu is het dus de oudste Kardashian. Er is vanuit Nederland een actie opgestart om nu ook aandacht te krijgen van Oprah Winfrey en Ellen.

Bekijk het fragment over Kim Kardashian en Zwarte Piet hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zwarte Piet nu ook voer voor buitenlandse celebs, waaronder Kim Kardashian of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen