Derde seizoen The Crown brengt flinke verandering met zich mee

Derde seizoen The Crown brengt flinke verandering met zich mee

<em>Derde</em> seizoen <em>The Crown</em> brengt flinke <em>verandering</em> met zich mee Vanaf zondag (17 november) is het nieuwe seizoen van The Crown te bingewatchen op Netflix. Dat werd wel eens tijd, volgens de vele fans van de serie. De reden dat het verschijnen van het derde seizoen van de serie zo lang op zich moest laten wachten, is eigenlijk simpel. "Wij moesten als makers eigenlijk een nieuwe serie gaan maken", laten de makers van de serie weten aan RTL Boulevard. Ouder, wijzerDe tijdsprong van zo'n beetje 20 jaar betekende een flinke vernieuwing van de cast. Zo werd Koningin Elisabeth in de eerste twee seizoenen gespeeld door Claire Foy en nu vervangen voor Oscarwinnares Olivia Colman. Matt Smith (Prins Charles) is vervangen voor Tobias Menzies. Helena Bonham Carter is de nieuwe Prinses Margaret, Josh O'Connor is kroonprins Charles. Bekijk het fragment over The Crown hierboven. The Crown seizoen 3 vanaf 17 november bij Netflix: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Nieuwe trailer The Crown seizoen 3 Bekijk deze video » Olivia Colman blij dat nieuw seizoen The Crown zo goed is geworden Bekijk deze video »
Serie :
Derde seizoen The Crown brengt flinke verandering met zich mee

Vanaf zondag (17 november) is het nieuwe seizoen van The Crown te bingewatchen op Netflix. Dat werd wel eens tijd, volgens de vele fans van de serie.

De reden dat het verschijnen van het derde seizoen van de serie zo lang op zich moest laten wachten, is eigenlijk simpel. "Wij moesten als makers eigenlijk een nieuwe serie gaan maken", laten de makers van de serie weten aan RTL Boulevard.

Ouder, wijzer
De tijdsprong van zo'n beetje 20 jaar betekende een flinke vernieuwing van de cast. Zo werd Koningin Elisabeth in de eerste twee seizoenen gespeeld door Claire Foy en nu vervangen voor Oscarwinnares Olivia Colman. Matt Smith (Prins Charles) is vervangen voor Tobias Menzies. Helena Bonham Carter is de nieuwe Prinses Margaret, Josh O'Connor is kroonprins Charles.

Bekijk het fragment over The Crown hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Derde seizoen The Crown brengt flinke verandering met zich mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen