Reacties op brand in schoolgebouw Groningen: "Ik vind het best wel eng"

Reacties op brand in schoolgebouw Groningen: "Ik vind het best wel eng"

Reacties op brand in <em>schoolgebouw</em> Groningen: &quot;Ik vind het best wel eng&quot; Zaterdagavond rond kwart over tien werden de eerste vlammen gesignaleerd bij het schoolgebouw van Het Karrepad in Groningen. Op dit moment zijn er sterke vermoedens dat de brand is aangestoken. Kinderen op de school vinden het "heel erg en ook best wel eng". Delen van de school, waaronder de gymzaal, zijn volledig verwoest. Bekijk het fragment over Het Karrepad in Groningen hierboven. Grote uitslaande brand in gymzaal Groningen Bekijk deze video » Grote brand gymzaal Groningen: Brandweer heeft vuur geblust Bekijk deze video »
Nieuws :
Reacties op brand in schoolgebouw Groningen: "Ik vind het best wel eng"

Zaterdagavond rond kwart over tien werden de eerste vlammen gesignaleerd bij het schoolgebouw van Het Karrepad in Groningen. Op dit moment zijn er sterke vermoedens dat de brand is aangestoken. Kinderen op de school vinden het "heel erg en ook best wel eng". Delen van de school, waaronder de gymzaal, zijn volledig verwoest.

Bekijk het fragment over Het Karrepad in Groningen hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Reacties op brand in schoolgebouw Groningen: "Ik vind het best wel eng" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen