Zondag met Lubach gemist? De nieuwste rotmaatregel van de VVD

Zondag met Lubach gemist? De nieuwste rotmaatregel van de VVD

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? De nieuwste <em>rotmaatregel</em> van de <em>VVD</em> De snelheidsverlaging van 130 km/u naar 100 km/u kan nog niet direct ingaan, want er moeten nog veel nieuwe verkeersborden worden gemaakt. De VVD-top vindt de snelheidsverlaging een rotmaatregel. Maar hoe krijgen ze dit nu zo goed gepromoot? Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Decor stort in bij Zondag met Lubach Bekijk deze video » Zondag met Lubach: vervolg op tabaksindustrie Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Speelt er iets tussen Mariëlle Tweebeeke en Herman van der Zandt? Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? De nieuwste rotmaatregel van de VVD

De snelheidsverlaging van 130 km/u naar 100 km/u kan nog niet direct ingaan, want er moeten nog veel nieuwe verkeersborden worden gemaakt. De VVD-top vindt de snelheidsverlaging een rotmaatregel. Maar hoe krijgen ze dit nu zo goed gepromoot?

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? De nieuwste rotmaatregel van de VVD of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen