Maestro gemist? Monique Hendrickx shined op de bok met Waylon

Maestro gemist? Monique Hendrickx shined op de bok met Waylon

Maestro gemist? Monique Hendrickx shined op de bok met Waylon In de vierde aflevering van Maestro staat het Eurovisie Songfestival centraal. Monique Hendrickx mag met Waylon zijn Songfestival-nummer Outlaw in Em uitvoeren. Ze scoort daarbij de eerste tienen van dit seizoen! Maestro is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Maestro terugkijken bij Gids.tv. Maestro: Bekijk het meest vernietigende jurycommentaar Bekijk deze video » Maestro gemist? Monique Hendrickx shined op de bok met Waylon Bekijk deze video » Maestro gemist? Bekijk het hilarische 'Hemel en Aarde' van Ria Bremer en Edsilia Rombley Bekijk deze video »
TV :
Maestro gemist? Monique Hendrickx shined op de bok met Waylon

In de vierde aflevering van Maestro staat het Eurovisie Songfestival centraal. Monique Hendrickx mag met Waylon zijn Songfestival-nummer Outlaw in Em uitvoeren. Ze scoort daarbij de eerste tienen van dit seizoen!

Maestro is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maestro gemist? Monique Hendrickx shined op de bok met Waylon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV