Zondag met Lubach gemist? Het bizarre huishoudboekje van het Nederlands koningshuis

Zondag met Lubach gemist? Het bizarre huishoudboekje van het Nederlands koningshuis

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Het bizarre <em>huishoudboekje</em> van het Nederlands <em>koningshuis</em> Over het huishoudboekje van de Oranjes wordt altijd een beetje schimmig gedaan, onder andere door Rutte. De koning krijgt naast zijn salaris ook een onkostenvergoeding van vijf miljoen. Is al dat geld voor het koningshuis echt nodig om de boel te runnen of gaat het gewoon op de grote hoop bij het vermogen dat ze al hebben? Arjen vraagt het aan de koning, die antwoord kan geven via zijn stropdas bij de uitreiking van de Erasmusprijs op 28 november. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Decor stort in bij Zondag met Lubach Bekijk deze video » Zondag met Lubach: vervolg op tabaksindustrie Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? De nieuwste rotmaatregel van de VVD Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Speelt er iets tussen Mariëlle Tweebeeke en Herman van der Zandt? Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Het bizarre huishoudboekje van het Nederlands koningshuis

Over het huishoudboekje van de Oranjes wordt altijd een beetje schimmig gedaan, onder andere door Rutte. De koning krijgt naast zijn salaris ook een onkostenvergoeding van vijf miljoen. Is al dat geld voor het koningshuis echt nodig om de boel te runnen of gaat het gewoon op de grote hoop bij het vermogen dat ze al hebben? Arjen vraagt het aan de koning, die antwoord kan geven via zijn stropdas bij de uitreiking van de Erasmusprijs op 28 november.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Het bizarre huishoudboekje van het Nederlands koningshuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen