Publiekslieveling Tim Coronel wordt uit Expeditie Robinson gestemd

Publiekslieveling Tim Coronel wordt uit Expeditie Robinson gestemd

Publiekslieveling <em>Tim Coronel</em> wordt uit <em>Expeditie Robinson</em> gestemd Coureur Tim Coronel groeide gedurende dit seizoen van Expeditie Robinson uit tot één van de grote lievelingen van het publiek. Zijn medekandidaten waren echter van mening dat hij in de proeven veel te sterk was, en dus moest hij de Expeditie verlaten. Toch geen bondjeCoronel had er op het eiland nog alles aan gedaan om zijn eigen hachje te redden, bijvoorbeeld door te proberen een bondje te smeden met Yvette Broch en Akwasi. Zij lieten hem echter - ondanks een officiële handdruk - keihard vallen. Coronel was volgens veel kijkers de beste Robinson van dit jaar door zijn ijzersterke voorkomen in de proeven en de manier waarop hij van het eilandleven genoot - en natuurlijk door zijn recordvangst op visgebied. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk het fragment uit de aflevering van gisteravond hierboven. Meesterplan Fien Vermeulen mislukt: ze moet Expeditie Robinson verlaten Bekijk deze video » Yvette Broch en Akwasi zijn verloren zonder Fien Vermeulen: "Wat zou jij doen?" Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Kandidaten strijden om brieven van thuisfront Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Publiekslieveling Tim Coronel wordt uit Expeditie Robinson gestemd

Coureur Tim Coronel groeide gedurende dit seizoen van Expeditie Robinson uit tot één van de grote lievelingen van het publiek. Zijn medekandidaten waren echter van mening dat hij in de proeven veel te sterk was, en dus moest hij de Expeditie verlaten.

Toch geen bondje
Coronel had er op het eiland nog alles aan gedaan om zijn eigen hachje te redden, bijvoorbeeld door te proberen een bondje te smeden met Yvette Broch en Akwasi. Zij lieten hem echter - ondanks een officiële handdruk - keihard vallen. Coronel was volgens veel kijkers de beste Robinson van dit jaar door zijn ijzersterke voorkomen in de proeven en de manier waarop hij van het eilandleven genoot - en natuurlijk door zijn recordvangst op visgebied.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk het fragment uit de aflevering van gisteravond hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Publiekslieveling Tim Coronel wordt uit Expeditie Robinson gestemd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV